torstai 27. toukokuuta 2010

Päivittelyä

Nyt olen saanyt Il'yan sivut viilausta vaille päivitetyiksi. Ensi CAS-vuodenkin astutukset ovat valmiina, niitä syntyy huimat 66 kpl. Tuo luku melkein jo pelottaa, mutta varsoja voi jo mielelläänkin varailla . Galloperista löytyvät niin varsojen varaus sekä orien tarjonta topicit.

Ja katsokaa... RBSH-t. Eu Te Amo GTi, huh mikä laukkaaja! Kolme ensimmäistä lähtöä ja kaikista voitot. Toivottavasti 5-vuotias tamma jatkaa samaa rataa G1-tasolla.

Laukoista puheen ollen, on ihana huomata kuinka paljon laukkojen järjestäjiä on. Ennen taukoiluani kitisin siitä, kuinka 3. ryhmälle ei järjestetä kuin muutamat laukat sillon tällön, mutta nyt ei näy sitäkään ongelmaa.

Tässä valmistumista (lähihoitajaksi) ennen minulla on ollut rutkasti vapaa aikaa ja tänään sainkin jo pitkään mieltäni kaihertaneen ja sormiani syyhyttäneen idean valmiiksi. Nimittäin Il'yan arvokisat ryhmille 3 ja 4. Lähetin näistä ideoistani sähköpostia LJ:lle, josko se voisi ne hyväksyä listoilleen. Laitan tänne näytille suunnitelmani niistä, jos tätä kuka sitten lukeekin. Ryhmä 3:lle CAS-vuoden kesä-heinäkuussa järjestettävä Zala Cup sekä ryhmä 4:lle CAS-vuoden marras-joulukuussa järjestettävä Dima Cup. Venklasin rahasummien kanssa pitkään. Noihin päädyin, liekkö järkevät?!

Tämä kirjotus nyt oli tämmönen sekalainen, aasin siltaa sinne tänne :)

2 kommenttia:

  1. Kiva juttu, jos (ja kun) nelosryhmälle tulee toinenkin arvokisa tuon Trophée de la Belgiquen lisäksi (:

    "Pienoisen" virheen vain satuin tuolta huomaamaan. Eikös suurkilpailuissakin yli 2000 metrin matkat ole kiellettyjä kolmivuotiailta? Koska tuollahan on kaikki muut kahta ekaa lähtöä yli 2000 matkoja, mutta silti avoimia 3-vuotiaillekin.

    Sama myös kolmosryhmän kolmessa viimeisessä lähdössä.

    VastaaPoista
  2. pitääpä vielä lukea noi LJ:n säännöt :)

    VastaaPoista