perjantai 13. helmikuuta 2009

Kasvatit

Tulipahan mieleen höpötellä tänne kasvattien myynnistä. Ensi CAS vuonna meille Il'yaan on syntymässä 17 varsaa joista 8 RBSH:ta ja 9 sitten tekkejä, siis enemmän kuin minään CAS-vuonna tähän mennessä. Il'yan talli on jo tällä hetkellä täynnä joten uusia siipiä on rakennettava.

Mielelläni möisin näitäkin kasvatteja eteenpäin, mutta en uskalla. Laitahan ht.nettiin myynti-ilmoitus, parin päivän upittelun jälkeen joku aivan tuntematon tulee ostamaan varsaa ja lupaa pitää siitä hyvän huolen. No mitä siinä sen pidempään miettimään ja "Varsa on teidän". Sovitaan, että sivut lähetetään parin viikon sisällä mailiini. Joko sivuja ei kuulu tai ne tulevat viimeisenä päivänä. Sivut ovat kivannäköiset ja niin pois päin, ei siis mitään hätää. Eräänä päivänä päätän katsella kasvattieni sivuja, ja kas kummaa, olevinaan hyvään kotiin päässeen kasvatin sivuja ei löydy eikä minulle ole mitään ilmoitettu.

Aikoja sitten päätin myydä kaikki ratsupainotteiset tekkeni pois, pari hyvää ostajaa saivat viedä ne mukanaan. Osa lähti Quieroon, jossa ne vieläkin ovat, mutta loput... Eräs nimeltämainitsematon henkilö oli suorilta poistanut hevosten sivut, eikä minulle ilmoittanut asiasta mitään. Kyselin häneltä mihin on tekkeni pistänyt: "Mitkä teket? Aa, joo... Ne kuoli". Kaikki olivat kasvattieni kantaoreja ja -tammoja. Kylläpä ärsyttää katsella sukutauluja kun puolilla hevosista ole enää sivuja.

Tämän takia yritän kaupata paria kasvattiani vain ja ainoastaan talleille joissa tiedän niiden saavan pysyvän kodin. Jos ne eivät kaupaksi mene, pidän ne mielellään itselläni. Kuitenkin olisi hienoa saada omia kasvatteja ympäri virtuaalimaailmaa ja katsella ylpeänä niiden menestystä.

Nyt nyt nyt..

Pithän se ittekki tällänen sitten väkertää, kun kuitenkin itsellä on niin paljon "painavaa" asiaa sanottavana että johonkin ne täytynee purkaa, luki tätä sitten joku tai ei.